Scholes is wachten op Van Gaal beu: Het is nu waarschijnlijk een beetje te laat
"Ik had geen baan bij de club en dat is nu niet anders"

Scholes is wachten op Van Gaal beu: "Het is nu waarschijnlijk een beetje te laat"

31-07-2014 09:18
2

Paul Scholes rekent niet op een terugkeer bij Manchester United. Het clubicoon hoopte toegevoegd te worden aan de technische staf van trainer Louis van Gaal, maar het bleef vooralsnog stil.

De 39-jarige Engelse oud-voetballer geeft in gesprek met de BBC aan dat hij niet verwacht dat Van Gaal alsnog belt. "Het is nu waarschijnlijk een beetje te laat", zegt Scholes over een mogelijke rol bij United. Scholes was afgelopen seizoen één van de assistenten van interim-trainer Ryan Giggs. Inmiddels ging de voormalig international akkoord met een rol als tv-analist.

"Ik kon niet blijven wachten. Ik kreeg televisieaanbiedingen, ik moest een keuze maken. Of er iets komt vanuit Manchester United voor mij in de toekomst, weet ik niet. Maar het is niet iets waar ik op blijf wachten." Van Gaal heeft aangegeven een plekje vrij te willen maken voor Scholes in de technische staf. Bij die uitgesproken wens bleef het tot op heden.

"Ik heb niet gesproken met de nieuwe manager en het is ook geen noodzaak voor hem om met mij te praten. Ik heb Ryan een paar weken geholpen aan het einde van het seizoen, ik werkte niet met een contract bij United. Ik had geen baan bij de club en dat is nu niet anders", aldus Scholes.