Sporting Charleroi met de billen bloot: We zijn nooit in de wedstrijd geweest

Sporting Charleroi met de billen bloot: "We zijn nooit in de wedstrijd geweest"

27-07-2014 16:28
0

Vrijdagavond versloegen de Rouches in de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen Sporting Charleroi met 3-0. Charleroi-speler Cristophe Diandy, die de volledige wedstrijd speelde, doet zijn relaas op de clubwebsite.

"We slikten snel twee opeenvolgende doelpunten en het is moeilijk om tegen Standard, vooral thuis, mee te gaan in hun tempo. Tijdens de rust vroeg de coach ons om de eerste helft vergeten en vertrouwen te zoeken door het scoren van een doelpunt. Helaas speelde Standard goed georganiseerd maar probeerden we ze toch te verrassen door veranderingen door te voeren in onze ploeg."

"Verliezen doe je als ploeg. We waren nochtans klaar voor de wedstrijd tegen Standard maar we kwamen nooit in ons spel. Bij Standard zat het meteen goed en we werden naar de keel gegrepen. Zij speelden met veel tempo en lieten ons achter de bal lopen."

Na één match is de competitie nog lang niet gespeeld. "We moeten ons nu concentreren op de volgende wedstrijd, die tegen KVC Westerlo en proberen de drie punten te winnen voor eigen publiek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie