Aanvaller geniet van werkwijze Van Gaal bij Manchester United
United wint duel met AS Roma

Aanvaller geniet van werkwijze Van Gaal bij Manchester United

27-07-2014 09:57

Manchester United boekte zaterdag een zege op AS Roma (3-2) tijdens de trip van de club in de Verenigde Staten. Na afloop van de wedstrijd deelde de talentvolle aanvaller William Keane een compliment uit aan de nieuwe manager van de Engelse topclub.

"De nieuwe manager van Manchester United vertelde mij waar ik moest lopen en hoe ik de ruimte goed moest bestrijken in mijn aanvallende rol naast Chicharito", aldus het talent tegenover ManUtd.com.

Manchester United kwam nog even in de problemen tegen AS Roma nadat het een voorsprong van drie doelpunten zag slinken naar 3-2. "We zijn teleurgesteld over de tegendoelpunten in de tweede helft, maar het is heerlijk om met spelers te voetballen die zoveel kwaliteit in huis hebben. Natuurlijk was het leuk dat mijn tweelingbroer Michael er in de tweede helft nog in kwam."

Manchester United speelt in de Verenigde Staten mee aan het toernooi om de International Champions Cup, waarop AS Roma zaterdag de eerste tegenstander was. ManUnited speelt verder nog tegen Internazionale en Real Madrid