Arsenal jaagt intensief op voormalige Cercle Brugge-middenvelder
Wordt William Carvalho ploegmakker van Thomas Vermaelen?

Arsenal jaagt intensief op voormalige Cercle Brugge-middenvelder

23-07-2014 11:59

William Carvalho blijft op de radar staan van Arsenal FC. De Portugese middenvelder, die in de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 in loondienst nog voetbalde bij Cercle Brugge, zou naar verluidt meer dan dertig miljoen moeten kosten. 

Bij de Engelse topclub Arsenal zijn ze duidelijk: The Gunners willen maar al te graag William Carvalho inlijven. Niemand die ooit kon vermoeden bij Cercle Brugge dat de verdedigende middenvelder zo'n gegeerd wild ging zijn. Nu is Carvalho een van de rijzende sterren van het Portugese voetbal. Een eerder bod van Wenger en co van 30 miljoen euro werd door Sporting Lissabon voorlopig afgewimpeld.

De opmars van Carvalho is zeer opmerkelijk. Van 2011 tot vorig jaar droeg de Portugees nog het shirt van Cercle Brugge. Hij zou uiteindelijk in 42 wedstrijden drie keer de netten doen trillen. Het afgelopen seizoen was hij voor het eerst bij zijn moederclub Sporting Lissabon een vaste waarde. Het leverde de middenvelder een ticket naar Brazilië op. Op het WK speelde hij in de wedstrijden tegen de VS en Ghana.