Wenger kondigt twee aankopen aan en sluit komst nieuwe aanvalsleider resoluut uit
"Dit keer konden we het vroeg doen en ik ben heel blij met het werk dat we verricht hebben"

Wenger kondigt twee aankopen aan en sluit komst nieuwe aanvalsleider resoluut uit

21-07-2014 12:09
3

Arsenal-trainer Arsène Wenger hoopt voor het verstrijken van de transferdeadline nog twee spelers naar Londen te halen. De Franse trainer heeft zijn zinnen gezet op de komst van een keeper en een verdediger.

Het aantrekken van de superspits waar door Arsenal-fans zo op gehoopt wordt, is niet aan de orde. Arsenal werd langdurig in verband gebracht met de komst van Mario Balotelli, maar Wenger acht het aantrekken van een nieuwe aanvalsleider niet noodzakelijk. "In de aanval hebben we niets meer nodig, maar misschien trek ik nog wel een centrale verdediger aan. Ik haal zeker een doelman, we zijn nog steeds op zoek om de ploeg te versterken", zegt Wenger.

"Je doet zaken wanneer het kan, dit keer konden we het vroeg doen en ik ben heel blij met het werk dat we tot nu toe verricht hebben", zegt de Fransman, die Alexis Sanchez (FC Barcelona) en Mathieu Debuchy (Newcastle United) wist aan te trekken. "Je kunt je makkelijker voorbereiden, maar we zijn niet de enige club die zaken heeft gedaan. Chelsea, Manchester United en Liverpool hebben goede spelers gekocht. Het zal opnieuw een interessant seizoen worden."