Collega adviseert Van Gaal koopwoede: Op dit moment schort het aan kwaliteit
QPR-coach is niet onder de indruk

Collega adviseert Van Gaal koopwoede: "Op dit moment schort het aan kwaliteit"

18-07-2014 14:13
3

Louis van Gaal is na het WK-succes van het Nederlands elftal met enthousiasme ontvangen door Manchester United. Zijn nieuwe werkgever is volop actief op de transfermarkt, maar gaat volgens Harry Redknapp niet direct landskampioen worden.

"Van Gaal bezit een goed track record, maar heeft behoefte aan spelers", vertelde de manager van promovendus Queens Park Rangers aan talkSPORT. "Hij moet minimaal vier of vijf spelers binnenhalen om hetzelfde niveau te bereiken als onder Sir Alex Ferguson, toen ze de landstitel behaalden. Op dit moment schort het aan kwaliteit."

"Zeker in dit stadium zou je niet durven te voorspellen dat United de Premier League wint. Ik zie het niet gebeuren, of hij moet plotseling drie of vier fantastische spelers uit zijn hoge hoed toveren", ging Redknapp verder. "United acht ik niet zo sterk als Chelsea of Manchester City. Arsenal gaat ook een gat dichten dankzij de komst van Alexis Sánchez."

"De race is behoorlijk open. Ook Liverpool gun ik opnieuw een mooi seizoen, maar die club heeft in Luis Suarez een voortreffelijke speler verloren. Hij is bijna niet te vervangen", aldus Redknapp.