'Persoonlijk zou ik niet naar Newcastle gaan, ik zou me er de pleuris vervelen'
"In elk geval heeft hij de kwaliteiten om te slagen in Engeland, dat staat vast"

'Persoonlijk zou ik niet naar Newcastle gaan, ik zou me er de pleuris vervelen'

16-07-2014 16:27
2

Remy Cabella maakte onlangs de overstap van Montpellier naar Newcastle United. De Frans international zelf was maar wat blij met zijn transfer, de voorzitter van de Franse club - Louis Nicollin - heeft zo zijn bedenkingen bij de keuze van Cabella.

Nicollin stelde eerder al in de Franse media dat hij zich 'de pleuris zou vervelen' in Newcastle, woensdag doet hij daar een schepje bovenop. "Remy wilde vertrekken. Ik was niet blij, maar ik heb hem gefeliciteerd", zegt Nicollin. "In Engeland heb je Arsenal, Manchester City en Manchester United, clubs die hoger staan aangeschreven dan Newcastle United. Maar Newcastle is een club waar veel Franse spelers actief zijn. Hij mag ze graag, dus geweldig."

"Persoonlijk zou ik niet naar Newcastle gaan, maar goed, ik zal hem zien wanneer hij tegen een club uit Londen speelt. Hij heeft wat hij wilt, we zullen zien. In elk geval heeft hij de kwaliteiten om te slagen in Engeland, dat staat vast." Montpellier hield aan de transfer van Cabella naar verluidt een bedrag van vijftien miljoen euro over. Nicollin stelt dat dit niet helemaal correct is. "Het was geen vijftien miljoen euro, maar het zit in de buurt."