Anderlecht-jonkie over zijn toekomst: Ooit hoop ik bij Ajax te kunnen voetballen

Anderlecht-jonkie over zijn toekomst: "Ooit hoop ik bij Ajax te kunnen voetballen"

09-07-2014 18:40
0

Jonathan Kindermans zal bij de modale voetbalfan geen belletje doen rinkelen. De beloftevolle middenvelder wordt echter momenteel door RSC Anderlecht voor één seizoen verhuurd aan Telstar, een ploeg in de tweede Divisie van Nederland. "Ik wil hier een completere voetballer worden en ervaring opdoen", vertelt de negentienjarige voetballer aan een Nederlandse sportsite.

"Bij Telstar ga ik de tijd krijgen om beter te worden", vervolgt Kindermans. "Als je er hier op de eerste speeldag nog niet klaar voor bent maar op speeldag tien wel, dan zal je op speeldag tien alsnog je kans krijgen. Je kan hier gewoon goed voetballen zonder dat er druk van bovenaf is dat er gepresteerd moet worden."

Doorstromen
De jonge middenvelder was echter ook zeker niet ontevreden over de manier waarop hij bij Anderlecht begeleid werd. "Het is een van de beste opleidingen van de wereld. De club is nu een nieuwe weg ingeslagen en geeft veel meer aandacht aan de eigen jeugd. Toen John van den Brom nog trainer was kwam hij zelfs regelmatig bij de beloften kijken. Er zijn toen ook veel jongeren doorgestroomd naar de selectie, dat is iets heel uitzonderlijks bij Anderlecht. Ik heb veel kansen gekregen bij Anderlecht", aldus de aanvallende middenvelder voordat hij zijn grote droom opbiecht. "Ik heb altijd bij Ajax willen spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie