'Emanuelson na afronden dubbele Roma-transfer aan de beurt'
Hoofdstedelingen maken eerst komst Ucan en Cole definitief

'Emanuelson na afronden dubbele Roma-transfer aan de beurt'

07-07-2014 10:59
2

AS Roma houdt er drukke transferdagen op na. De verwachting is dat de komst van Fenerbahçe-middenvelder Salih Ucan maandag definitief rond komt en dat Chelsea-linksback Ashley Cole daarna tekent. De club van Kevin Strootman zal de aandacht vervolgens verleggen naar AC Milan-linkspoot Urby Emanuelson.

De twintigjarige Ucan is al nagenoeg akkoord met AS Roma. De Giallorossi kondigden zijn transfer in het weekend al min of meer aan, toen de Turkse jeugdinternational in de hoofdstad arriveerde voor zijn medische keuring. Ucan zal die maandag afronden, waarna hij voor twee jaar gehuurd wordt. Roma heeft daarna een optie tot koop voor elf miljoen euro.

Ook de transfervrije Chelsea-verdediger Cole zal maandag nog aan een keuring onderworpen worden. De Engelsman is maandagochtend op het vliegveld aangekomen. Als alles naar wens verloopt, dan tekent de linksachter een verbintenis voor twee seizoenen.

Als dat allemaal achter de rug is, dan is Emanuelson aan de beurt. De voormalig Ajacied wordt inmiddels enkele dagen met Roma in verband gebracht. De voetballer, die de hele linkerflank kan bespelen, arriveert naar verwachting dinsdag, meldt La Gazzetta dello Sport.