Milan bevestigt nieuws over Kaká: speler op weg naar Amerika

Milan bevestigt nieuws over Kaká: speler op weg naar Amerika

Gepubliceerd: maandag 30 juni 2014 om 15:20ma 30-06-2014 om 15:20

Kaká is definitief geen speler meer van AC Milan. Het contract van de Braziliaan is met wederzijds goedvinden ontbonden. In de verbintenis stond een clausule waardoor beide partijen na één seizoen afscheid konden nemen.

 

Kaká keerde vorige zomer terug na een verblijf bij Real Madrid. Kaka keert nu het liefst eerst terug naar Brazilië voordat hij aan de slag gaat in de Verenigde Staten. São Paolo claimt een akkoord met de middenvelder van AC Milan te naderen. De Braziliaan zal voor een korte periode gehuurd worden van MLS-club Orlando City.

"Kaka gaat naar Orlando, maar het duurt nog even voordat de Amerikaanse competitie van start gaat. In de tussentijd wil Kaka blijven voetballen. Daarom kijkt hij naar een tijdelijke club en lijkt São Paolo de beste optie te zijn", vertelt de zaakwaarnemer van Kaka aan Copacabana Night & Day. "De club dacht ook aan hem, dus zal het niet lang duren voordat er een akkoord is."

"Of Kaka minder goed is dan voorheen? Hij is geblesseerd geweest aan zijn knie en die problemen eisen mentaal veel van je", gaat de belangenbehartiger verder. "Zijn hart behoort toe aan AC Milan en dat zal na deze transfer niet veranderen."

Kaka begon in 2001 zijn loopbaan bij São Paolo. Daar werd hij weggeplukt door Milan. Bij de Italianen verdiende Kaka een transfer naar Real Madrid, maar in Spanje wist hij nooit te overtuigen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws