Club Brugge opnieuw trefzeker in oefenwedstrijd

Club Brugge opnieuw trefzeker in oefenwedstrijd

Gepubliceerd: woensdag 25 juni 2014 om 23:10wo 25-06-2014 om 23:10

Club Brugge is indrukwekkend aan zijn oefencampagne begonnen. Na twee eerdere zware zege's, haalde het vandaag opnieuw zwaar uit op het veld van KSV Oudenaarde.

Met Dario Van den Buijs verscheen er tegen Oudenaarde slechts één belofte aan de aftrap. Hij vormde samen met De fauw, Mechele en De Bock de viermansdefensie. Op het middenveld begonnen Simons, Jørgensen en Refaelov, terwijl voorin Castillo geflankeerd werd door de jonge talenten Storm en Dierckx. Kujovic begon in doel.

Later in de wedstrijd zou ook de testende doelman Sourzac inkomen. Ook Sobota en jongeren Vanzo, Sabala, Wang, Libbrecht en Reuten kregen speelminuten.

Vrije trappen

Ondanks drie grote kansen eerder in de wedstrijd was het De Bock die pas na een kwartier de score opende na een vrije trap. Storm, Simons en Refaelov konden op het einde van de eerste helft de score nog uitdiepen.

De debuterende Letse spits Sabala was de gevaarlijkste man in de tweede helft. Wang en Machele zorgden echter voor de doelpunten. Club Brugge zit zo aan 23 doelpunten in drie oefenwedstrijden.

Oefenwedstrijden

Komende zaterdag oefent Club Brugge om 18.00 uur tegen neo-eersteklasser Westerlo. Op 11 en 18 juli volgen de zwaarste oefenwedstrijden tegen respectivelijk Zenit Sint-Petersburg en  Girondins de Bordeaux.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws