United-target schept duidelijkheid: 'De geruchten zijn niet waar'
Speler ontkent verhalen over aanstaande transfer

United-target schept duidelijkheid: 'De geruchten zijn niet waar'

20-06-2014 10:38
1

Thomas Vermaelen werd recent in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United. De Belgische verdediger van Arsenal ontkent echter de verhalen die er in de krant verschenen over zijn naderende transfer.

"Ik weet dat er veel geruchten zijn, maar ik kan alleen zeggen dat deze niet juist zijn. Iedereen weet wat mijn situatie is hier bij Arsenal en dat ik nog een doorlopend contract heb. Ik begrijp best dat mensen praten over mijn toekomst, maar ik ben nu in Brazilië en geniet van mijn tijd hier en richt me alleen op het WK", aldus Vermaelen tegenover Sky Sports.

Vermaelen heeft een contract bij Arsenal tot medio 2015. De sportieve toekomst van de Belg lijkt elders te liggen. "We hebben veel gesprekken gevoerd bij Arsenal, wat er gezegd is ga ik niet naar buiten brengen. Dat is aan Wenger als hij dat wel zou willen doen."

Vermaelen (28) kwam dit seizoen tot veertien competitiewedstrijden in dienst van Arsenal. In 2009 maakte hij de overstap van Ajax naar zijn huidige werkgever.