Duarte overgelukkig met een doelpunt voor Costa Rica

Duarte overgelukkig met een doelpunt voor Costa Rica

15-06-2014 20:15

Costa Rica zorgde zaterdag voor een stunt door Uruguay met 3-1 te kloppen. Het laatste doelpunt werd gemaakt door Oscar Duarte. "Een onbeschrijfelijk gevoel", zei de verdediger van Club Brugge.

"Mijn vrouw Vanessa zat in de tribune. Het is fantastisch om zoiets samen met haar te vieren. Het was mijn eerste doelpunt voor Costa Rica. Zoiets heeft een onbeschrijfelijk gevoel", zei Duarte die zichtbaar nog nagenoot van de zege.

Door de zege kan Costa Rica hopen op meer, iets waar aanvankelijk niemand rekening mee hield in de zware poule met naast Uruguay ook nog Engeland en Italië. "Er werd van ons inderdaad weinig verwacht in Brazilië. Het is nog maar eens bewezen dat voetbal geen exacte wetenschap is. Iedere wedstrijd moet gespeeld worden. Het is alleszins schitterend het toernooi op dergelijke manier te kunnen starten. Wat erna komt zien we nog wel, maar deze onverwachte bonus neemt niemand ons nog af. We kunnen dankzij deze stuntzege donderdag zowaar zonder complexen aan onze tweede opdracht tegen Italië beginnen," besloot de ambitieuze Duarte.

Costa Rica zorgde zaterdag voor een stunt door Uruguay op het Wereldkampioenschap te kloppen.