Stabiele pion 'Los Rojiblancos': Er zijn aanbiedingen en we onderhandelen
Braziliaan staat open voor nieuwe stap

Stabiele pion 'Los Rojiblancos': "Er zijn aanbiedingen en we onderhandelen"

10-06-2014 23:40
1

João Miranda sluit niet uit dat zijn laatste wedstrijd bij de Spaanse kampioen Atlético Madrid reeds achter de rug is. De Braziliaanse verdediger is in onderhandeling met clubs uit Spanje en andere competities.

Miranda vormde afgelopen seizoen een sterk duo met Diego Godin en trok daarmee de aandacht van andere topclubs. De Zuid-Amerikaan (29) wil daar wel naar luisteren. "Ik heb verschillende aanbiedingen ontvangen en we zijn in onderhandeling. Het gaat om clubs uit Spanje, Engeland en andere competities. Mijn makelaar is momenteel in Europa om een oplossing te vinden", vertelde hij aan ESPN.

In het contract van Miranda is een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen euro opgenomen. "Maar dat is onderhandelbaar", vervolgde de verdediger, die niet actief is op het WK. "Dat stemt me teleur. Ik had gehoopt op een uitnodiging en dan zit je toch niet bij de eerste 23 spelers, uitgerekend na een goed seizoen."

"Fysiek en technisch ben ik goed in vorm, ik weet dat ik Brazilië had kunnen helpen. Maar mijn leven gaat door, bij Atlético Madrid of een andere club. Mijn tijd bij de nationale ploeg is wel voorbij", besloot Miranda.