Piqué praat mond voorbij: Het is geregeld, Cesc gaat weg. Dat is zeker
Spaanse verdediger verklapt transfer van Barça-middenvelder

Piqué praat mond voorbij: "Het is geregeld, Cesc gaat weg. Dat is zeker"

05-06-2014 11:34
2

Gerard Piqué lijkt zijn mond voorbij te hebben gepraat. De Spaanse verdediger werd betrapt toen hij bondscoach Vincente del Bosque vertelde dat Cesc Fabregas voor een vertrek bij FC Barcelona staat.

"Het is geregeld. Hij gaat weg, het is zeker, voor 33 miljoen euro. Dat heeft hij me gezegd", zou Piqué gezegd hebben kort voor aanvang van een persconferentie. De Spanjaard had niet in de gaten dat zijn microfoon al openstond. Zo gebeurde het dat Piqué, die met zijn hand voor zijn mond probeerde liplezers te slim af te zijn, de aanwezigen onbedoeld informeerde over de toekomstplannen van Fabregas.

De middenvelder van FC Barcelona wordt al weken in verband gebracht met een terugkeer naar Engeland. Arsenal, Chelsea en Manchester United zouden in de race zijn om de handtekening van Fabregas, die er niet in slaagde zijn oude niveau te bereiken in het shirt van FC Barcelona. Toen Piqué later geconfronteerd werd met zijn uitspraak, stelde de verdediger van niets te weten. "Ik weet niet wat hij gaat doen. We hebben er niet over gesproken."

Bekijk hier de beelden van Piqué die zijn mond voorbijpraat: