'Arsenal laat Fabregas lopen en zet in op markante transfer Balotelli'
Wenger wil spits van formaat aantrekken

'Arsenal laat Fabregas lopen en zet in op markante transfer Balotelli'

02-06-2014 07:55
1

Mario Balotelli staat mogelijk voor een terugkeer in de Engelse Premier League. Volgens The Telegraph zet Arsenal in op een opvallende transfer van de Italiaan, die in eigen land wordt geplaagd door racisme.

De 23-jarige Balotelli speelde enkele jaren voor Manchester City, waar hij anderhalf jaar geleden vertrok om voor AC Milan te gaan spelen. De aanvaller liep met de Rossoneri Europees voetbal mis en dat kan de deur van de uitgang open hebben gezet.

Arsenal-manager Arsène Wenger zou deze zomer een spits van formaat willen aantrekken. The Telegraph meldt dat de Gunners afzien van de komst van de begeerde Cesc Fabregas en inzetten op een transfer van Balotelli. Karim Benzema en Alvaro Morata, de twee spitsen van Real Madrid, zouden alternatieven zijn.

De Londenaren zijn daarnaast dicht bij de komst van Loïc Remy, die voor zo'n twaalf miljoen euro moet overkomen van Queens Park Rangers. De Fransman geldt eerder als een aanvulling dan een concurrent voor Olivier Giroud, de huidige eerste spits van Arsenal.