Toivonen kreeg geen reactie van Mertens: Misschien een fout nummer
Ex-PSV'ers treffen elkaar tijdens oefeninterland Zweden - België

Toivonen kreeg geen reactie van Mertens: "Misschien een fout nummer"

01-06-2014 14:21

De oefeninterland tussen België en Zweden betekent een weerzien tussen een aantal goede bekenden. Ola Toivonen komt onder meer zijn oude teamgenoot Dries Mertens tegen.

Zweden plaatste zich niet voor het WK in Brazilië. "De match tegen België is de start van onze EK-kwalificatiecampagne", aldus Toivonen, voormalig PSV'er en nu in dienst van Stade Rennes, in gesprek met Sporza. "Ik kijk er zelf ook naar uit om nog eens tegen Dries Mertens te spelen."

"Dries is een goeie speler. Ik heb hem nog gesms't na zijn transfer naar Napoli, maar ik heb niets meer van hem vernomen. Misschien heb ik een fout nummer."

Toivonen is onder de indruk van de Rode Duivels. "We hebben onlangs tegen Argentinië en Brazilië gespeeld en de mensen zullen België niet van hetzelfde kaliber vinden. Nog niet. Ik hoop dat België ver geraakt op het WK. Ik hou wel een beetje van hen. Ze hebben overal op het veld leuke spelers."

Bengtsson ontmoet Chadli
Ook Rasmus Bengtsson hoopt zondagavond een oude bekende tegen het lijf te lopen. "Het zou leuk zijn als ik tegen Nacer Chadli kon spelen. We hebben drie jaar samengespeeld bij FC Twente."

"België heeft een goeie ploeg. Dit is een goeie test voor ons. De Belgische spelers zijn bijna allemaal bij de Europese top aan de slag. Hazard, Lukaku en Kompany zijn zelfs wereldtop. Of Zlatan Ibrahimovic speelt? Ik hoop het het. We hebben hem nodig, hij is onze sterspeler."