Atlético-middenvelder gelinkt aan Barça: Alleen het heden telt nu
Spanjaard niet bezig met andere clubs

Atlético-middenvelder gelinkt aan Barça: "Alleen het heden telt nu"

30-05-2014 17:51
1

Het succes van Atlético Madrid heeft ook een keerzijde. Diverse smaakmakers uit het elftal van coach Diego Simeone worden nadrukkelijk aan andere clubs genoemd, waaronder de 22-jarige Koke. FC Barcelona zou hem naar verluidt willen inlijven.

Barça-preses Josep Maria Bartomeu staat bekend als aanhanger van Koke, die ook met Manchester United in verband werd gebracht. Voor de talentvolle Spanjaard maakt het niet zoveel uit. "Ik heb een langdurig contract en ben hier gelukkig. Het maakt me trots dat belangrijke clubs in mij geïnteresseerd zijn, maar nogmaals: ik ben hier gelukkig", aldus Koke in de Spaanse sportkrant Marca.

"Op dit moment ben ik speler van Atlético en komt er een WK aan. Alleen het heden telt nu, niet de toekomst. Zaterdag ben ik bij de Spaanse ploeg en denk ik nergens anders meer aan. We hebben met Atlético een spectaculair seizoen gehad en grote clubs zullen onze spelers proberen te halen. Maar onze voorzitter heft gezegd dat niemand verkocht hoeft te worden en dat we blijven voortbouwen aan een prachtig project."

Koke won dit seizoen de Spaanse titel met Atlético. Zijn ploeg werd in de Champions League-finale na verlenging verslagen door aartsrivaal Real Madrid.