Van Persie lacht om 'creatief artikel': Ben ook niet naar de psychiater geweest

Van Persie lacht om 'creatief artikel': "Ben ook niet naar de psychiater geweest"

Gepubliceerd: vrijdag 30 mei 2014 om 17:23vr 30-05-2014 om 17:23

Oranje-international Robin van Persie moet lachen om een artikel in de Britse media. De aanvaller van Manchester United zou nachtmerries hebben gehad na het incident bij Jong Ajax - Jong Feyenoord en daardoor zelfs bezoekjes aan de psychotherapeut hebben afgelegd.

In april 2004 kreeg Van Persie rake klappen van Ajax-hooligans. "Ik wil niet overdrijven, maar ik dacht dat ik dood zou gaan", schreef journalist Leo Verheul voor het Engelse magazine The Blizzard. "Als je buiten bewustzijn op de grond ligt en ze steken een mes in je, dan is het over. Een paar weken lang kon ik niet slapen, of ik werd badend in het zweet wakker na alweer een nachtmerrie. Ik moest iets doen en ging naar een psychotherapeut."

Onzin, reageerde de Nederlandse aanvaller vrijdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb van dat incident bij Ajax nooit wakker gelegen en ik ben ook niet naar de psychiater geweest. Ik heb er de auteur nooit over gesproken. Over een aantal andere zaken trouwens ook niet. Een creatief artikel, zal ik maar zeggen. Maar ik zal er opnieuw niet wakker van liggen", luidde zijn resolute commentaar.

Van Persie is met Oranje in voorbereiding op het WK. Zaterdag wacht de oefeninterland tegen Ghana.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws