Openda over Rode Duivels: ‘Ik heb al periodes gehad zonder goal’

Openda over Rode Duivels: ‘Ik heb al periodes gehad zonder goal’

21 november - 18:32
1

De Rode Duivels hebben zich geplaatst voor het EK in 2024. Domenico Tedesco lijkt nog geen vaste ploeg te hebben, maar voorin lijkt Romelu Lukaku alvast een zekerheid. Loïs Openda hoopt ongetwijfeld dat er ook minuten voor hem zullen zijn in Duitsland.  

De voormalige spits van Club Brugge doet het schitterend in Duitsland bij RB Leipzig. Openda heeft ondertussen al elf doelpunten kunnen scoren voor zijn club. Bij de Rode Duivels verloopt het allemaal wat moeizamer. De spits kon al enige tijd niet scoren en werd hierover bevraagd door RMC Sport

Openda maakt zich niet al te veel zorgen. "Er is niets ergs aan de hand. Het gebeurt, weet je," legt hij rustig uit. Ik heb al periodes gehad dat ik niet scoorde. Hier, in de nationale ploeg, heb je Romelu Lukaku en ik sta achter hem. Ik vergeet Michy Batshuayi ook niet”, klinkt het meteen, geciteerd door RTBF.

“Mijn tijd komt nog wel. Ik heb er vertrouwen in. Ik werk op clubniveau en met de nationale ploeg. Ik leg mezelf geen druk op. Ik denk eraan om het team te helpen wedstrijden te winnen. De doelpunten zullen komen.”