Grosjean sneert naar Deinze en opvolger: Jong Genk is een ander gegeven

Grosjean sneert naar Deinze en opvolger: "Jong Genk is een ander gegeven"

20 november - 20:39

Marc Grosjean werd plotseling ontslagen bij KMSK Deinze, de voormalige hoofdtrainer heeft zijn ontslag nog niet verteerd. Grosjean begrijpt er nog steeds niets van en deelt een sneer uit naar zowel Deinze als zijn opvolger Hans Somers (ex-Jong Genk). Grosjean werd ontslagen op het moment dat Deinze op de vierde plaats in de Challenger Pro League stond, op slechts drie punten van koploper Zulte Waregem.

Toen bekend werd dat Grosjean ontslagen werd bij Deinze, boycotten de spelers van Deinze de eerste training. “Ik kon begrijpen dat de spelers op de dag van mijn ontslag niet veel zin hadden om te trainen. Ik heb veel jongens beter gemaakt en/of met succes op een andere positie gezet”, citeert Het Belang van Limburg Grosjean.

Grosjean werd vervolgens gevraagd of Deinze klaar is om te promoveren naar de Jupiler Pro League. “Ik had met deze ploeg die stap kunnen zetten. Ik heb hiervoor de ervaring in huis, in tegenstelling tot mijn opvolger, die niet in die opzet zal slagen. Coach zijn van Jong Genk met veel beloftevolle spelers is een ander gegeven dan T1 zijn van SK Deinze met veel routiniers.”

Grosjean weet nog niet of hij een nieuw avontuur wil aangaan als hoofdtrainer, Grosjean baalt nog steeds van het plotselinge ontslag bij Deinze. “Ik wist dat ik aan iets moois aan het bouwen was. Het werd mij helaas door de directie van SK Deinze niet gegund om mijn werk af te maken. Ik moet dit eerst even verwerken”, besluit Grosjean.