Grosjean nog altijd boos na ontslag bij Deinze: “Club Brugge verloor bij Kortrijk”

Grosjean nog altijd boos na ontslag bij Deinze: “Club Brugge verloor bij Kortrijk”

20 november - 16:26

Marc Grosjean, de voormalige hoofdtrainer van KMSK Deinze, reageert na zijn plotselinge ontslag. De hoofdtrainer werd de laan uitgestuurd bij Deinze en dat kwam zowel bij Grosjean als bij de spelersgroep van Deinze als een donderslag bij heldere hemel. Grosjean werd vervolgens vervangen door Hans Somers, de ex-hoofdtrainer van Jong Genk.

Grosjean vertelt dat hij zijn plotselinge ontslag bij Deinze nog niet heeft verwerkt. “Het is pijnlijk en frustrerend dat ik geen enkele reden voor die beslissing heb gekregen. Mijn ontslag sloeg nergens op. Ik kan begrijpen dat een coach wordt ontslagen omdat alles in het honderd loopt en de ploeg onderin de rangschikking staat. Dit was bij SK Deinze absoluut niet het geval”, citeert Het Belang van Limburg Grosjean.

Grosjean is nog steeds niet te spreken over de handelswijze van Deinze naar hem als hoofdtrainer toe. Grosjean vertelt dat hij nog altijd boos en ontgoocheld is. “Mijn ontslag getuigt van een gebrek aan respect van SK Deinze voor mij en voor mijn werk”, aldus Grosjean.

Grosjean wordt vervolgens gevraagd of het mogelijk is dat een eerdere verliespartij tegen SL16 ervoor zorgde dat de clubleiding opzoek ging naar een andere hoofdtrainer. “Het zou toch belachelijk zijn dat de nederlaag tegen de Rouches mijn doodvonnis was. Club Brugge verloor bij rode lantaarn KV Kortrijk, maar zijn coach bleef ook op post”, besluit Grosjean.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.