Deschacht over Courtois: ''Thibaut is heel principieel en vooral koppig''

Deschacht over Courtois: ''Thibaut is heel principieel en vooral koppig''

20 november - 14:20 Laatste update: 15:11
106

De Rode Duivels vierden feest na het behalen van de status van reekshoofd op zondagavond. Dat gebeurde echter nog altijd zonder Thibaut Courtois. Het conflict over de aanvoerdersband is nog altijd niet opgelost en analisten hadden daar zondag een mening over.

Kort, maar krachtig was de mening over Courtois. ''Thibaut is heel principieel en vooral koppig. Ik denk dat ze eens moeten samenzitten met elkaar'', vertelde Olivier Deschacht in de studio van VTM over Courtois en bondscoach Domenico Tedesco.

Deschacht grapte nog dat Jan Mulder bij dat gesprek zou moeten aanschuiven. ''Ik denk dat ik aan de kant van de trainer sta'', antwoordde Mulder daar lachtend op. ''Het is misschien de beste keeper ter wereld, maar het verschil met een Casteels of een Sels is niet enorm'', aldus Mulder. 

Courtois herstelt momenteel ook van een kruisbandletsel. Het is dus überhaupt de vraag of de doelman op tijd fit raakt voor het EK in Duitsland.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.