Broer geeft een update over Vanden Borre: 'Hij verblijft nu in Argentinië'

Broer geeft een update over Vanden Borre: 'Hij verblijft nu in Argentinië'

20 november - 12:29
12

Opvallend beeld in de perszaal: de veiligheidsman leek verdacht veel op Anthony Vanden Borre. Het bleek om zijn oudere broer Frank te gaan, die een update gaf over de ex-Rode Duivel. 

Vanden Borre zette begin 2021 officieel een punt achter zijn profcarrière, nadat hij nog een korte periode had meegetraind met de beloften van Anderlecht. Er werd echter niet gesproken over een contract. Enkele maanden later dook Vanden Borre nog op in Dubai voor het oprichten van een voetbalschool, maar over dat project blijft het stil. 

Zijn broer Frank geeft nu mee aan Het Nieuwsblad dat Vanden Borre vooral de wereld rondreist om te genieten van het leven. Momenteel verblijft hij in Argentinië in de hoop een wedstrijd van Boca Juniors of River Plate bij te wonen. Hij komt ook nog regelmatig naar Brussel om vrienden en familie te bezoeken, maar een terugkeer naar het voetbal is onwaarschijnlijk.

Vanden Borre is eigenlijk al sinds 2017 geen prof meer. Toen verbrak hij namelijk zijn contract bij TP Mazembe uit Congo.