Duivels reageren op prestatie Lukaku: “Moeten spelen om hem beter te maken”

Duivels reageren op prestatie Lukaku: “Moeten spelen om hem beter te maken”

20 november - 10:59
1

Op zondag was het een feest in het Koning Boudewijnstadion. Een 5-0 overwinning voor de Rode Duivels en vier doelpunten voor Romelu Lukaku. De spits van de nationale ploeg bewees nog meer eens zijn waarde. 

De spits van AS Roma heeft nu veertien doelpunten in acht wedstrijden in de EK-kwalificatie. Ook de ploegmaats van Lukaku waren onder de indruk nadat hij drie doelpunten in zo’n dertien minuten scoorde en zeven minuten later z’n vierde binnen legde. 

"Hij is ongelooflijk. Er valt niets anders te zeggen. Dat zien we elke dag op de training. Dus er komt een moment dat je niets anders meer kunt zeggen. Maar het blijft uitzonderlijk. Het is geweldig om te zien," zei Johan Bakayoko enthousiast, geciteerd door RTBF. "Als je een uitzonderlijke speler als hij hebt. Met onze kwaliteiten moeten we proberen te spelen om hem nog beter te maken", voegde Bakayoko er nog aan toe.

Ook Orel Mangala bewonderde de prestatie van Lukaku. "Het is fantastisch. De hele groep is blij voor Rom. Hij brengt ons veel. Dat heeft hij weer laten zien. En we hopen dat het bij de Euro's weer zo zal zijn. Timothy Castagne gaf een van de vier assists voor Lukaku tegen Azerbeidzjan. Hij had de kans om zelf te scoren maar besliste toch om hem af te leggen aan zijn spits. "Het is Rom, je weet dat hij zo'n kans niet gaat missen. Dus ik aarzelde niet om hem die te geven."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.