Trossard vol lof over Lukaku: Zalig om met zo'n spits te kunnen spelen

Trossard vol lof over Lukaku: "Zalig om met zo'n spits te kunnen spelen"

20 november - 09:06 Laatste update: 09:26
1

Zondagavond wonnen de Rode Duivels met 5-0 van Azerbeidzjan. Romelu Lukaku was de man van de avond met vier doelpunten in de eerste helft. In diens schaduw pikte ook Leandro Trossard een doelpunt mee. Hij reageert op de prestatie en heeft veel lof voor Lukaku.

Trossard is erg tevreden met de 5-0 zege als afsluiter van de kwalificatiecampagne. "We hebben het op een mooie manier gedaan. Ondanks het slechte veld hebben we ons geamuseerd. Veel doelpunten maken en een clean sheet was wat we wilden", klinkt het in Het Belang van Limburg.

Trossard werd door Domenico Tedesco ingezet als meest aanvallende middenvelder, een rol die hij al eerder invulde. Hij heeft na afloop enkel lof voor Lukaku. "Ze vlogen vlotjes binnen bij hem vandaag hé", zegt Trossard. "Voor ons is het zalig om met zo een spits te kunnen spelen. Iemand die niks nodig heeft om te scoren", klinkt het.

Lukaku werd aan de rust vervangen door Loïs Openda. "Of ik het jammer vond voor Romelu? Voor hem misschien wel. Maar hij had er toch al vier gemaakt, dus zo erg zal hij het ook niet gevonden hebben", besluit Trossard.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.