Vertonghen gelooft in de kansen van De Rode Duivels: “Zijn in staat het te halen”

Vertonghen gelooft in de kansen van De Rode Duivels: “Zijn in staat het te halen”

19 november - 23:29
48

Jan Vertonghen, de aanvoerder van RSC Anderlecht, blikt vooruit op het EK 2024 met De Rode Duivels. Vertonghen won met De Rode Duivels de laatste EK-kwalificatiematch met 5-0 van Azerbeidzjan.

Vertonghen gelooft in de kansen van De Rode Duivels op het EK van 2024 in Duitsland. “We zijn geen topfavoriet, maar die winnen niet altijd, hé. We zijn in staat om het te halen”, deelt Vertonghen aan Het Belang van Limburg.

Vertonghen vertelt verder dat hij gelooft dat De Rode Duivels het beter kunnen doen dan de Gouden Generatie. “Ik denk het wel, ik heb er een goed gevoel bij. In Rusland (op het WK 2018, red.) waren we derde. Wel, nu willen we winnen”, aldus Vertonghen.

Vertonghen had tot slot ook nog goed nieuws voor de fans van Anderlecht. De enkel van de kapitein van paars-wit liep geen verdere schade op tijdens de interlandbreak van De Rode Duivels. “Ik ben gewoon inzetbaar tegen RWDM.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.