“Aanvallende weelde door multiculturaliteit Rode Duivels immens geworden”

“Aanvallende weelde door multiculturaliteit Rode Duivels immens geworden”

19 november - 22:16
23

Ludo Vandewalle geeft zijn analyse van de huidige staat van De Rode Duivels. Vandewalle zag De Rode Duivels overtuigend met 5-0 winnen van Azerbeidzjan en de analist ziet dan ook een verandering in de kracht van De Rode Duivels.

Vandewalle is overtuigd van de aanval van De Rode Duivels. “Aanvallend zit het snor. Opvallend hoe de sterke punten van de Belgische topspelers zijn veranderd. We hadden lang de reputatie sterke verdedigers op te leiden terwijl het offensief doorgaans behelpen was”, deelt Vandewalle via Het Nieuwsblad.

Vandewalle verttelt verder over de kwaliteiten in de aanval van De Rode Duivels. “De aanvallende weelde is door de multiculturaliteit die de huidige Rode Duivels belichamen immens geworden. Spelers met snelheid en frivoliteit zoals Doku, Bakayoko, Lukebakio, Carrasco,... het aanbod is enorm”, aldus Vandewalle.

Vandewalle kijkt ernaar uit dat steunpilaar Kevin de Bruyne ook nog gaat aansluiten bij De Rode Duivels. “Lukaku is dan weer een klasse apart. Dan moet Kevin De Bruyne, die zijn samenspel met Doku bij Manchester City kan optimaliseren, nog terugkomen. Als hij er meer zin in heeft dan op het WK, kan het niet anders dan dat de Rode Duivels offensief gensters slaan”, besluit Vandewalle.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.