Gerucht: 'Anderlecht denkt aan 15-jarige aanvaller Obi-Martin van Arsenal'

Gerucht: 'Anderlecht denkt aan 15-jarige aanvaller Obi-Martin van Arsenal'

19 november - 16:29
6

Chido Obi-Martin doet waarschijnlijk nog weinig belletje rinkelen in ons land, maar in Engeland viel de jonge spits de voorbije weken op. Over de plas klinkt nu het gerucht dat RSC Anderlecht aan Obi-Martin zou denken.

Obi-Martin is een 15-jarige spits. De Deense Nigeriaan zit momenteel in de Arsenal jeugd. Hij speelde al voor de U21 van de Gunners. Hij was de tweede jongste speler ooit in die leeftijdscategorie bij Arsenal. Normaal maakt hij dit seizoen zijn minuten voor de U16 van Arsenal. Onlangs maakte hij voor dat team 10 goals in de 14-3 zege tegen Liverpool.

Volgens Jeorge Bird, die de jeugd van Arsenal in de gaten houdt, volgt Anderlecht de ontwikkelingen van Obi-Martin. Ook Dortmund zou het talent op de radar hebben staan.

Of Anderlecht echt een optie is voor de speler, is nog maar de vraag. Maar afgelopen zomer plukte Anderlecht nog Tudor Mendel-Idowu weg uit de jeugd van Chelsea.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.