Trossard over zijn nieuwe rol bij De Rode Duivels: “De vooruitzichten zijn mooi”

Trossard over zijn nieuwe rol bij De Rode Duivels: “De vooruitzichten zijn mooi”

19 november - 15:15

Leandro Trossard, de aanvaller van zowel Arsenal als De Rode Duivels, vertelt over zijn rol bij De Rode Duivels. De 28-jarige Trossard ziet dat zijn rol bij De Rode Duivels verandert is, ook is Trossard vol vertrouwen over de toekomst van De Rode Duivels.  

Trossard vertelt dat hij een nieuwe rol bekleedt bij De Rode Duivels. “Mijn rol is intussen wat veranderd bij de Duivels. Er zijn veel jonge jongens op dit moment. Het is aan de spelers met ervaring om hen te helpen en te begeleiden”, citeert Het Nieuwsblad Trossard.

Trossard uit zich vervolgens lovend over Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels. “Weet je, als je terugblikt op het eerste jaar onder Tedesco… Dat is heel positief. Iedereen kan zien hoe hij wil voetballen en welke zaken hij aanhaalt op training. De spelersgroep gaat daarin mee”, aldus Trossard.

Trossard sluit af door zijn vertrouwen uit te spreken over de toekomst van De Rode Duivels. De vooruitzichten zijn mooi. Ik heb er alleszins het volste vertrouwen in”, besluit Trossard. Zondagavond wacht de laatste EK-kwalificatiematch tegen Azerbeidzjan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.