Boodschap Van der Sar voorgedragen: 'Ik wil iedereen bedanken, het gaat nu lekker'

Boodschap Van der Sar voorgedragen: 'Ik wil iedereen bedanken, het gaat nu lekker'

17 november - 23:45

Menno Geelen, de commercieel directeur van Ajax, heeft vrijdag tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering een boodschap voorgelezen van Edwin van der Sar. Afgelopen zomer werd de voormalig algemeen directeur van de Amsterdamse club getroffen door een hersenbloeding. Inmiddels maakt hij het stukken beter. 

Van der Sar werd begin juli tijdens zijn vakantie in Kroatië getroffen door een hersenbloeding. Daarna werd hij opgenomen in een ziekenhuis, waar hij een tijdje verkeerde. Later kon hij terug naar Nederland, waar de oud-doelman kon beginnen aan zijn revalidatie. "Dat heeft een diepe impact gehad op iedereen bij Ajax", aldus Geelen vrijdagmiddag, opgetekend door Voetbal International. 

De commercieel directeur van Ajax haalde vervolgens een boodschap van Van der Sar, zelf niet aanwezig, tevoorschijn. "Ik wil iedereen bedanken voor de vele steun die ik heb ontvangen na mijn medische problemen. Het gaat nu lekker met mijzelf. Ik heb vertrouwen dat mijn lichaam en geest hier sterker uit gaan komen", aldus de oud-doelman, die in mei van dit jaar aangaf te vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.