Hasi: Dat is de ambitie bij KV Mechelen, we moeten realistisch blijven

Hasi: "Dat is de ambitie bij KV Mechelen, we moeten realistisch blijven"

17 november - 18:27
1

Besnik Hasi kijkt uit naar zijn debuut als kersvers coach van KV Mechelen tegen KV Kortrijk. De ex-Anderlecht-coach is naar eigen zeggen erg blij om terug in België te zijn maar wil realistisch blijven wat de ambities betreft voor Malinwa.

Hasi is blij om terug in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan. "Het is Fantastisch. Ondertussen is het nu meer dan zeven jaar geleden dat ik hier vertrokken ben, maar de binding met België is altijd gebleven natuurlijk. Ik ben de competitie steeds blijven volgen", klinkt Hasi in Het Nieuwsblad.

Op dit moment lijkt de club naar veiliger water loodsen de enige ambitie. "Inderdaad, dat is de ambitie. We moeten realistisch blijven. Je moet het niet van de daken liggen schreeuwen", zegt Hasi.

Om deze doelstelling te behalen wil Hasi vooral een goede mentaliteit zien. "De mentaliteit van tegen Charleroi moeten we elke week tonen, ook op verplaatsing. Als we nu wat punten blijven pakken, gaan we ook vrijer voetballen. Al zal het niet makkelijk zijn want veel spelers zijn de druk om tegen de degradatie te spelen niet gewoon", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.