Doku enorm populair bij City-aanhang: Al vliegt z'n truitje nog niet de deur uit

Doku enorm populair bij City-aanhang: "Al vliegt z'n truitje nog niet de deur uit"

17 november - 18:05 Laatste update: 18:10
6

Jérémy Doku is hot in Engeland. De Rode Duivel heeft ondertussen veertien duels gespeeld voor Manchester City en meer had hij niet nodig om de fans voor zich te winnen. Kevin Parker, secretaris van de Official Supporters Club reageert op de hype rond de voormalige RSC Anderlecht-winger.

De populariteit van Doku is torenhoog op dit moment. "Doku is al meer geliefd dan Grealish", zegt Parker in Het Nieuwsblad. "Het heeft alles te maken met zijn speelstijl, hij is explosief en ja, exciting. Hij doet me terugdenken aan Leroy Sané", voegt hij toe.

Hoewel hij enorm populair is, is het niet zo dat zijn truitje de deur uitvliegt. Die eer is nog steeds voor Haaland en Rodri weggelegd. "In het stadion zie je inderdaad vooral die twee. Rodri vooral vanwege die winning goal in de Champions League-finale. Vooral de jongere supporters voelen nu veel affiniteit met Doku", voegt Parker toe.

Of Doku ooit zo’n grote ster wordt als Kevin De Bruyne bij City durft Parker niet te voorspellen. "Ik zou al blij zijn als hij zeventig procent van de speler wordt die De Bruyne is. Ik wil hem geen extra druk opleggen. Zodra hij Kevin in steun krijgt, gaat hij alleszins nog meer brokken maken", voorspelt Parker.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.