Vals gerucht gaat viraal: niet Kevin De Bruyne, maar Koen hielp Drake met song

Vals gerucht gaat viraal: niet Kevin De Bruyne, maar Koen hielp Drake met song

17 november - 14:31
6

De Canadese superster Drake heeft vrijdagochtend zijn langverwachte nieuwe project de wereld ingestuurd. In één van de nummers van 'Scary Hours 3', zoals de plaat heet, staat bij de credits een zekere K. De Bruyne vermeld. Toch niet ... Kevin De Bruyne? Neen, zo blijkt.

Hoewel de spelmaker van Manchester City en de Rode Duivels er dus niets mee te maken heeft, ging het onderwerp wel viraal op sociale media. Een heleboel gebruikers van X en Instagram waren er rotsvast van overtuigd dat De Bruyne inspiratie had verleend aan Drake, die al jarenlang bij de meest succesvolle rappers ter wereld hoort. Een foto van een ontmoeting tussen de twee uit 2017 voedde dat gerucht enkel.

Alleen bleek het wel degelijk om een gerucht te gaan. De zogenaamde 'K. De Bruyne' is immers niet Kevin, maar Koen De Bruyne, een muzikant uit ons land. Dat klinkt toch al een stuk geloofwaardiger. Voorlopig schitterde KDB dus enkel nog op de groene grasmat, al is dat voorlopig even niet het geval. De Rode Duivel werkt aan zijn terugkeer na een operatie.