Mechelen zamelt speelgoed in en speelt zelf Sinterklaas met tickets

Mechelen zamelt speelgoed in en speelt zelf Sinterklaas met tickets

17 november - 11:30

KV Mechelen,  de Malinwa Kids Club, Technopolis en Van Dievel Transport pakken uit met een mooie actie. Ze zamelen speelgoed in voor Buurtsport Mechelen. Zelf deelt de club ook tickets uit aan de fans die meehelpen met het initiatief.

Wie nog speelgoed heeft liggen, mag dat meebrengen naar KV Mechelen – STVV. 'Het ingezamelde speelgoed wordt afgegeven aan Buurtsport Mechelen. Zij helpen de Sint om het te verdelen onder kinderen van gezinnen die het minder breed hebben', klinkt het bij Malinwa.

Aan iedere ingang zullen er op 3 december vrachtwagens staan waar het speelgoed afgeleverd kan worden. In de plaats belooft de club twee tickets (Volwassene + Kind) voor de thuismatch van Mechelen tegen STVV. Wie met meer is, kan voor vijf euro een extra ticket kopen. Ook wordt er voucher voor Technopolis voorzien, die recht geeft op twee tickets voor de prijs van één.

'Kan je niet naar de wedstrijd van Malinwa komen op 3 december, maar doneer je wel graag speelgoed voor deze actie? Dan ben je welkom in onze Ticket- & Fanshop om je speelgoed af te geven. De Ticket- & Fanshop is geopend van dinsdag tot vrijdag, van 10u tot 18u', stelt Mechelen nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.