Ook Nederlands voetbalicoon staat vol achter Ten Hag: 'Geef hem die tijd'

Ook Nederlands voetbalicoon staat vol achter Ten Hag: 'Geef hem die tijd'

16 november - 21:46
2

Johan Neeskens is het eens met Rio Ferdinand en Paul Scholes: Erik ten Hag moet meer tijd krijgen bij Manchester United. Dat vertelt het Nederlandse voetbalicoon in gesprek met Hayters TV. Neeskens herinnert de Engelse pers nog even wat voor goede coach Ten Hag in Nederland was.

"Natuurlijk is het niet makkelijk, maar in het eerste jaar deed hij het enorm goed", neemt Neeskens het volledig op voor de Nederlandse manager. "Iedereen vond het geweldig. Dit jaar heeft hij ook wat pech door de vele blessures. Ik weet zeker dat als je hem de tijd geeft, dat het gewoon weer op de rit komt. Hij heeft dezelfde voetbalvisie als veel goede oud-voetballers."

Op het moment staat Ten Hag zesde in de Premier League en ook in de Champions League wordt overwintering nog een pittige kluif. Neeskens blijft echter bij zijn advies. "Hij heeft in Nederland bewezen dat hij een geweldige coach is. Dus geef hem zijn tijd, want in het eerste jaar bij United was het ook top. Met de juiste tijd en na de vele blessures, gaat hij een stuk sterker terugkomen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.