Verschaeren blijft voorzicht na terugkeer: “RSCA Futures is een mogelijkheid”

Verschaeren blijft voorzicht na terugkeer: “RSCA Futures is een mogelijkheid”

16 november - 20:11
2

Yari Verschaeren is aan een terugkeer bezig na zijn zware blessure en maandenlange revalidatie. Hij was aanvoerder in een oefenwedstrijd tegen Zulte Waregem.

Verschaeren blijft wel voorzichtig na zijn zware blessure aan de kruisbanden. “Met zo’n blessure blijft het toch zaak om voorzichtig te blijven. We zullen zien hoe het verder evalueert. Ik zal sowieso een aantal wedstrijden nodig hebben alvorens ik weer 100 procent fit ben”, citeert Het Nieuwsblad de 22-jarige middenvelder van RSC Anderlecht.

“Vandaag toonde ik alvast aan iedereen dat het weer goed gaat met mij. Als ik er toch een termijn op moet kleven, hoop ik er na de winterstop weer volledig te staan.” Minuten maken bij de RSCA Futures is zeker een optie. “Dat is zeker een mogelijkheid. Al hebben we samen met de staf nog geen concreet plan gemaakt. Maar ik zou graag zo veel mogelijk spelen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.