Verschaeren maakt zijn rentree bij Anderlecht: Kan weer genieten van het voetbal

Verschaeren maakt zijn rentree bij Anderlecht: "Kan weer genieten van het voetbal"

16 november - 18:00
3

Yari Verschaeren heeft donderdag eindelijk nog eens een match kunnen spelen. De 22-jarige middenvelder van RSC Anderlecht maakte zijn comeback in een oefenmatch tegen Zulte Waregem. Achteraf was Verschaeren natuurlijk blij dat hij nog eens kon voetballen.

Tijdens de interlandbreak nam Anderlecht de tijd om te oefenen tegen Zulte Waregem. Brian Riemer bracht onder meer Maxime Dupé, Louis Patris en Alexis Flips aan de aftrap verschijnen. Ook Verschaeren mocht starten. Het was voor de nummer tien van Anderlecht zijn wederoptreden na maanden van blessureleed. In maart van dit jaar scheurde Verschaeren zijn kruisband. Sindsdien werkte hij aan zijn comeback.

Verschaeren zou uiteindelijk tegen Zulte Waregem 45 minuten spelen. Na de rust kwam de 17-jarige Lilian Vergeylen Verschaeren vervangen. De rentree was een opluchting. "Dit deed veel deugd. Zeker na zo een lange tijd langs de zijlijn te staan. Ik kan weer genieten van het voetbal", vertelde Verschaeren na afloop van het duel tegen Essevee. In de eerste helft droeg Verschaeren ook de aanvoerdersband.

Anderlecht won de oefenwedstrijd uiteindelijk met 1-0. Benito Raman maakte het enige doelpunt van de partij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.