Verschaeren is weer terug, RSC Anderlecht oefent tegen Zulte Waregem

Verschaeren is weer terug, RSC Anderlecht oefent tegen Zulte Waregem

16 november - 11:11
1

Yari Verschaeren staat weer op het veld namens RSC Anderlecht. De talentvolle aanvallende middenvelder van paars-wit was langdurig uit de roulatie door een kruisbandblessure, maar is nu weer teruggekeerd op het voetbalveld.

Bij Anderlecht krijgen meerdere spelers de kans die op het tweede plan zijn geraakt bij hoofdtrainer Brian Riemer. Verder wordt het team gevuld met spelers vanuit de RSCA Futures. Maxime Dupé staat onder de lat bij Anderlecht, Louis Patris in de verdediging, Alexis Flips op het middenveld en Benito Raman staat in de spits.

De volledige opstelling van Anderlecht is als volgt. Maxime Dupé, Louis Patris, Kaïs Barry, Lucas Lissens, Moussa N’Diaye, Alonzo Engwanda, Luca Monticelli, Yari Verschaeren, Alexis Flips, Benito Raman en Nilson Angulo.

De volgende spelers zitten bij Anderlecht op de bank. Rik Vercauteren, Lilian Vergeylen, Loïc Masscho, Mohamed Bouchouari, Aboubacar Conte, D. De Corte en Mats Rits.

Bij Zulte Waregem staan er meer vaste krachten in de basis. Onder meer Timothy Derijck en Ruud Vormer beginnen aan de aftrap bij Essevee.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.