Analisten lyrisch over Vermeeren: ''Als hij zo blijft spelen mee naar het EK''

Analisten lyrisch over Vermeeren: ''Als hij zo blijft spelen mee naar het EK''

16 november - 09:45 Laatste update: 09:47
4

Het duel van de Rode Duivels tegen Servië mag dan wel een oefenwedstrijd geweest zijn, voor Arthur Vermeeren was het een bijzondere match. De middenvelder van Antwerp startte namelijk voor het eerst in de basis voor de Rode Duivels. Analisten waren onder de indruk.

Simons ziet geen aanpassingsproblemen bij de Antwerp-middenvelder. ''Hij speelt alsof hij er al jaren bij is. Ondanks dat hij tien meter hoger speelde dan normaal, heeft hij het heel goed gedaan. Een heel goede prestatie'', vertelde Timmy Simons op VTM.

Analist Marc Degryse kon zich vinden in de woorden van collega Simons. ''Hij moet mee naar het EK, absoluut. Als hij zo blijft spelen bij Antwerp en geen inzinking krijgt, moet hij mee naar het EK'', aldus Marc Degryse.

Voor Vermeeren was dit de tweede interland waarin hij speelde voor de Rode Duivels. Zijn eerste match was tegen Oostenrijk op 13 oktober.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.