Somers over avontuur bij Deinze: Als je geen ambitie hebt, dan beter stoppen

Somers over avontuur bij Deinze: "Als je geen ambitie hebt, dan beter stoppen"

15 november - 21:42 Laatste update: 23:16

Hans Somers, de nieuwe hoofdtrainer van KMSK Deinze, vertelt over zijn nieuwe avontuur. Somers is de vervanger van de ontslagen Marc Grosjean bij Deinze. De ploeg staat op dit moment op de vierde plaats in de Challenger Pro League.

Somers kende Deinze al, Somers stond eerder als hoofdtrainer van Jong Genk tegenover Deinze. “Wat me toen opviel: Deinze is een ploeg die op verschillende posities goed is ingevuld, met een heel open speelstijl. Iedereen was ook gemotiveerd en toen ik hier gisteren aankwam, merkte ik opnieuw het enthousiasme dat door deze ploeg stroomt. Deze club straalt echt voetbal uit. Vanmorgen heb ik ook al de eerste training geleid en die verliep alvast goed”, citeert Het Nieuwsblad Somers.

Somers vertelt vervolgens over zijn ambities met Deinze. “We staan nu vierde en het is de bedoeling om zo lang als mogelijk in de top mee te draaien. Ik ben ambitieus, de club ook. Als je geen ambities hebt, kan je maar beter stoppen”, besluit Somers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.