Olaigbe (Cercle Brugge) wil belangrijk zijn voor Jonge Duivels: “Ook als invaller”

Olaigbe (Cercle Brugge) wil belangrijk zijn voor Jonge Duivels: “Ook als invaller”

15 november - 08:28

Bij de Jonge Duivels is Kazeem Olaigbe van Cercle Brugge on fire. De jonge aanvaller was de afgelopen wedstrijden telkens beslissend. Hij gaf een persconferentie voor de interlands van Schotland (17 november) in Roeselare en Spanje (21 november) in Leuven

Olaigbe wil altijd beslissend zijn. “Het doet deugd om belangrijk te zijn voor de ploeg. Als ik op het veld kom, probeer ik altijd beslissend te zijn. Of dat nu met een doelpunt of een assist is. Natuurlijk hoop ik op een basisplaats, maar ik zal altijd het maximum geven, ook als dat als invaller is.”

Olaigbe kent de Schotten een beetje. “Die Schotse competitie is het hoogste niveau waarop ik gespeeld heb. Celtic en Rangers staken er daar echt bovenuit. Het nationale elftal is een fysiek sterke ploeg, die met veel snelheid en de lange bal speelt. Daaraan mogen we ons verwachten”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.