Lang nog onzeker voor eerste CL-match met PSV na hamstringklachten

Lang nog onzeker voor eerste CL-match met PSV na hamstringklachten

19 september - 22:01

Peter Bosz durft nog niet te zeggen of Noa Lang woensdagavond in actie kan komen in het Champions League-duel met Arsenal. Hoewel de ernst van de blessure meevalt, wil de trainer van PSV de training van dinsdagavond afwachten.

Lang maakt deel uit van de selectie die is afgereisd naar Londen, maar sinds hij uitviel in het duel met NEC (4-0) zijn er zorgen over zijn inzetbaarheid. De aanvaller kampt met hamstringklachten. Bosz kan nog niet zeggen of de Oranje-international kan spelen. "Geen idee, we gaan zo trainen. Ik hoop dat hij daar goed uitkomt, zo ja, dan neem ik na de training een beslissing", zegt de oefenmeester op een persconferentie.

Bosz merkt dat de hunkering naar de Champions League groot is bij PSV. "Ik merk dat iedereen blij is dat we na vijf jaar terug zijn op het podium waar de club hoort. Het allerbelangrijkste is dat we durf tonen in dit stadion tegen deze heel goede tegenstander. Dan zul je ook zelf moeten willen en durven voetballen. We zullen heel sterk voor de dag moeten komen, want dit is denk ik de zwaarste tegenstander in onze poule. Maar Arsenal treft ook een ploeg in goede vorm", voegt de coach daar vol vertrouwen aan toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s