Geen stunt voor Antwerp-jonkies, niet verder dan aansluitingstreffer tegen Barça

Geen stunt voor Antwerp-jonkies, niet verder dan aansluitingstreffer tegen Barça

19 september - 18:00 Laatste update: 18:13
4

In de UEFA Youth League hebben de jonkies van Royal Antwerp FC niet voor een stunt kunnen zorgen. De leeftijdsgenoten van FC Barcelona waren net te sterk. De Catalanen haalden het met 2-1 van Antwerp.

De eerste kansen in de match waren voor Barcelona, maar Devalckeneer hield de nul op het bord. Na 22 minuten moest de doelman van Antwerp zich toch gewonnen geven. Na een assist van Prim tekende verdediger Olmedo voor de 1-0.

Barcelona ging daarna op zoek voor de 2-0 en die volgde niet veel later. Cuenca bediende na 29 minuten Dani Rodriguez, die de match na 29 minuten al beslist leek te hebben. Voor de rust kon Antwerp niets terugdoen.

Op dik een kwartier voor het einde tankte Antwerp vernieuwd vertrouwen. Godelaine zorgde voor de aansluitingstreffer. Verder dan de 2-1 kwam The Great Old niet, waardoor de jonkies van Antwerp met een nederlaag beginnen aan de Youth League.

In de andere match van groep H haalde FC Porto het met 3-1 van Shakhtar Donetsk. Dat betekent dat Antwerp nu derde staat in de groep.

Opstelling Barcelona: Yaakobishvili, Olmedo, Cortes, Cuenca, Navarro, Darvich, Prim, Munoz, Caldero, Guiu, Dani Rodriguez
Opstelling Antwerp: Devalckeneer, Delaporte, Courtens, Smits, Horemans, Godelaine, Abdelhamid, Doms, Renders, Tuypers, Verstraeten

LIVE Barcelona - Antwerp
Om 21 uur beginnen de grote jongens van Barcelona en Antwerp aan de Champions League. Volg de match LIVE op VoetbalPrimeur.be. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s