Sven Jaecques over Vermeeren (Antwerp): “Betekent niet dat hij voor Barça tekent

Sven Jaecques over Vermeeren (Antwerp): “Betekent niet dat hij voor Barça tekent"

19 september - 17:28
3

De grote dag is aangebroken voor Antwerp. De oudste van het land mogen zich opnieuw bewijzen op het hoogste toneel. Ook voor de spelers van Antwerp is het een kans om hun kunnen tentoon te stellen. Arthur Vermeeren wordt hoe dan ook in de gaten gehouden. 

Dat Vermeeren de nodige aandacht zal krijgen, weet ook Sven Jaecques. De Antwerpse algemeen directeur gaat in gesprek met RTBF. "Ja, heel Europa volgt Arthur Vermeeren”, klinkt het bij Jaecques. “Wat Vermeeren betreft, weet iedereen dat de grootste clubs hem volgen. Arthur kwam op zijn 17e tot zijn recht... en nu, op zijn 18e, gaat hij in de Champions League spelen: wat hij doet is wonderbaarlijk! Maar dat betekent niet dat hij morgen voor Barcelona of Manchester City tekent...".

Het zal hoe dan ook geen eenvoudige opgave worden voor The Great Old. Dat weet ook Jaecques, die aangeeft dat de nodige voorbereidingen al lang getroffen zijn. "We hebben niet tot deze week gewacht om met van Bommel over Barcelona te praten", voegt de Antwerpse algemeen directeur eraan toe. "En ook met onze sportief directeur Marc Overmars, want ook hij heeft er gespeeld. Maar van Bommel heeft ons ook verteld over zijn tijd bij AC Milan en Bayern München.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s