KV Kortrijk pakt late gelijkmaker tegen Anderlecht: Toch goed gevoel

KV Kortrijk pakt late gelijkmaker tegen Anderlecht: "Toch goed gevoel"

19 september - 13:29 Laatste update: 13:40
1

KV Kortrijk kon zondag de drie punten niet over de streep trekken tegen Anderlecht. Het werd uiteindelijk 2-2, maar Nayel Mehssatou is toch nog tevreden. 

"Het was tien tegen tien op het einde en verdedigend stonden we goed opgesteld", getuigt Mehssatou bij Het Nieuwsblad. "Toch slikten we nog die 2-2. Iedereen is wat teleurgesteld en zat na de match met de kop naar beneden, maar ondanks dat late tegendoelpunt houden we toch een goed gevoel over aan deze wedstrijd. We hebben getoond dat we onze rug kunnen rechten. De supporters zien dat ook wel."

In de laatste dagen van de zomermercato kwamen er nog enkele versterkingen binnen. "Er is kwaliteit bijgekomen", aldus Mehssatou. “Er zijn veel nieuwe jongens toegekomen, maar hun aanpassing verloopt vlot. Het is een mix van Frans en Engels dat we met elkaar praten op training en in de kleedkamer. We gaan de komende matchen met een positief gevoel tegemoet."

KV Kortrijk is door dat puntje geen rode lantaarn meer. Het geeft die positie door aan Westerlo, dat zelf kansloos verloor van Antwerp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s