Opsteker voor PSV, Lang (ex-Club Brugge) reist mee naar Londen voor match Arsenal

Opsteker voor PSV, Lang (ex-Club Brugge) reist mee naar Londen voor match Arsenal

19 september - 11:20

Noa Lang reist met PSV mee naar Londen voor het duel met Arsenal. De aanvaller, die vorig seizoen bij Club Brugge in de Champions League speelde, was onzeker voor de wedstrijd vanwege een lichte blessure, maar hij is dus fit genoeg om op het vliegtuig te stappen. 

Verder zitten er weinig verrassingen in de selectie van de Eindhovenaren. Armel Bella-Kotchap gaat na zijn debuut van afgelopen weekend nu ook mee met PSV naar het duel met Arsenal. Ook Hirving Lozano gaat voor het eerst mee naar een Europese wedstrijd sinds zijn rentree. Woensdag om 21:00 uur trapt PSV in het Emirates Stadium af tegen Arsenal in de eerste groepswedstrijd van de Champions League.

Lang viel in het duel met NEC van afgelopen weekend uit met klachten aan zijn hamstring. Na afloop zei trainer Peter Bosz dat Lang uit eigen overwegingen van het veld was gestapt, om zo erger te voorkomen. De Oranje-international heeft maandag een 'eigen programma' afgewerkt tijdens de training van de Eindhovenaren. Toen daar geen fysieke reactie op volgde werd besloten dat hij meekon naar Arsenal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s