Verheyen vreest pandoering Antwerp: “Iets halen op Barça zou wonder zijn”

Verheyen vreest pandoering Antwerp: “Iets halen op Barça zou wonder zijn”

19 september - 09:46
17

Royal Antwerp FC neemt het in de eerste groepsmatch van de Champions League op tegen FC Barcelona. Tijdens Extra Time liet Gert Verheyen zich uit over de krachtmeting.

Verheyen vreest toch een pandoering van jewelste. "Ik zal u zeggen: als je daarnaartoe gaat, is dat toch ook een beetje met schrik. Ik spreek voor mezelf, hé.Je bent toch altijd bang om er een stuk of 7 binnen te krijgen. Als je na een half uur ziet dat het meevalt, dan denk je dat het wel oké kan zijn", citeert Sporza.

Barça heeft veel kwaliteit weet Verheyen. "De tempoversnelling vanuit het niets, dat heeft Barcelona heel erg. Als je tegen zulke ploegen speelt, leef je op zo'n avond bij de gratie van hen. Als ze goesting hebben om je er 6 of 7 te geven, geven ze je er 7. Als ze denken 2 of 3 is ook goed, dan blijft het daarbij."

Toch zal Verheyen ook uitkijken naar het duo Keita-Vermeeren. "Jawel, maar wat gaat het aantal balcontacten zijn van die gasten? Dat gaat misschien een derde zijn van wat ze in onze competitie gewend zijn. Ze kunnen dan zeker kwaliteit tonen, maar het zal niet makkelijk zijn. Dat Antwerp daar iets zou halen, is mijn ogen een wonder. Het speelt ook mee dat het de eerste match is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s