Union SG wil KRC Genk-kater wegspelen tegen Toulouse: “Enorm belangrijk”

Union SG wil KRC Genk-kater wegspelen tegen Toulouse: “Enorm belangrijk”

19 september - 09:11

Union SG kreeg veel kansen tegen KRC Genk, maar kwam niet tot scoren en verloor uiteindelijk met 0-2. De Brusselaars willen de kater wegspelen in de Europa League waar het Franse Toulouse wacht.

Toulouse eindigde pas elfde in de Ligue 1 afgelopen seizoen, maar won wel de Coupe de France (de beker, red.). “Ik heb niet echt een idee hoe sterk ze zijn, het is moeilijk in te schatten”, zegt Union SG-speler Castro-Montes. “Maar ik weet wel dat het enorm belangrijk is om een Europese campagne goed te beginnen.”

Union SG wil in Europa de nederlaag tegen KRC Genk rechtzetten. “Hopelijk houden we de drie punten thuis, en dan is de wedstrijd tegen Genk al helemaal vergeten. Het is positief dat de wedstrijden zo snel op mekaar volgen, want zo kunnen we de knop sneller omdraaien”, citeert Het Nieuwsblad Castro-Montes.

Castro-Montes weet dat Union efficiënter zal moeten worden. “Vanaf maandag lag de focus meteen op Toulouse. Onze prestatie tegen Genk was bemoedigend, maar uiteindelijk telt het resultaat. We moeten echt makkelijker scoren. Ik speel misschien toch liever een mindere wedstrijd waarin we toch winnen, dan wat ons zaterdag overkomen is.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s