Engelse tabloids: stafleden Man Utd bezorgd om invloed agent Ten Hag bij transfers

Engelse tabloids: stafleden Man Utd bezorgd om invloed agent Ten Hag bij transfers

19 september - 07:17
2

Stafleden van Manchester United zijn bezorgd over de rol van Kees Vos, de zaakwaarnemer van Erik ten Hag, bij transfers van de Engelse grootmacht. Zo blijkt uit een analyse van de Daily Mail.

De 'groeiende betrokkenheid' van Vos is reden tot zorg op Old Trafford, klinkt het. De Sport Entertainment Group (SEG) zou een grote rol spelen in de inkomende en uitgaande transfers bij United. Het makelaarskantoor verstrekt informeel advies aan United. Nigel ten Hag, zoon van de United-manager, is werkzaam bij SEG.

SEG was afgelopen zomer betrokken bij de transfer van Rasmus Højlund, die overkwam van Atalanta Bergamo. Ook onderhandelde het kantoor voor United over de komst van Sofyan Amrabat en was SEG betrokken bij de uitgaande transfer van Zidane Iqbal naar FC Utrecht. Niet alleen bij de staf van United, ook bij zaakwaarnemers valt de rol van SEG bij United-transfers op. Zij hebben het gevoel potentiële deals mis te lopen door de invloed van Ten Hag en SEG op Old Trafford.

Andere bronnen binnen United maken zich echter geen zorgen over de connecties van Vos en Ten Hag. Volgens niet nader genoemde personen binnen de club is het 'niet ongebruikelijk' dat grote clubs nauw samenwerken met makelaarskantoren. Daily Mail heeft United om een reactie gevraagd, maar woordvoerders binnen de club wilden niet officieel reageren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s